Andarnas Färd till Övre himlen

När det är dags för Andarna att vandra över till andra sidan så är det ett ljussken på jorden och där andarna är samlade för gemensam färd genom ljusporten. Min syn på det är att de människor som dör och själarna som ska över på andra sidan samlas vid olika portaler på jorden för att kunna kliva in i den nya himlasfären portalen till Övre himlen. Där man samlas först innan man får flyga vidare dit man ska vara i himlen eller där ljusenergin man har som själ ska ha sin plats för vidare kunskap om vart den har i sitt nya uppdrag.

Återfödelse en del, guider från himlen till människan. Vi har våra olika uppdrag och olika tidpunkter för vad som ska göras vilket uppdrag som gäller när. En plan även efter sin vistelse som människa på jorden så har själen fortfarande en plan och en livsväg att följa. Själens uppdrag för att försona, förbättra, finnas stötta, stärka, skänka ljus och frid i andras tillvaro, trösta, lindra smärta, klara av de uppdragen för att sedan släppa taget och gå vidare till nästa uppdrag.

Det är unikt för varje själ likväl som det är unika människor så fortsätter själen leva sin unika livsväg. Själen dör aldrig, den lever vidare och har sin olika uppdrag och utgör en betydelse för andra själar och människor. Man blir aldrig bortglömd av de man står närmast, kanske man återföds med andra människor men man kommer träffa på dem som är ens själsfränder, samma frekvens energi fast att man inte alltid är medveten om det.

Visst har vi ibland mött människor som vi känner oss hemma med, som vi känner är vår rätta familj, Det kan vara vår själsfamilj vår himla familj som vi tillhör själsligt.

Därför på jorden ska vi inte hänga upp oss vid att det ska vara på ett visst sätt, utan följa flödet och det som känns rätt. låt vara det som kommer låt det vara, det som sker det sker, vi kan inte bestämma allt och styra varenda liten detalj och vi kan inte veta precis allt, det kan vara läskigt, men det är också en guds gåva att vi får lära oss något hur skulle vi kunna lära oss något om vi redan visste vad vi skulle möta för motstånd? Det är totalt omöjligt. Genom motgång kommer kunskap, och erfarenhet, och det som är meningen att vara för låta dig växa som spirituell människa, själslig individ.