Vishet Ängel

Änglarnas Vishet

Änglarnas Vishet hör du inom dig när du känner kärlek i hjärtat och vägleds genom hinder som är svåra där du står i ett vägskäl och tror att nu går det inte ta sig fram längre nu är det slut, nej det är inte slut du kommer kunna gå vidare och du får hjälp genom änglarnas viskningar inom dig med positiva vägledande ord.

Det är aldrig försent med någonting, du har alltid möjlighet att komma dit du önskar tänker och vill. Hinder är till för att gå igenom för en rik lärdom som man kan använda sig av i andra situationer eller hjälpa en medmänniska som går igenom liknande.

Varje situation är Unik och meningen att reglera det som inte är bra i nuet. Det är meningen att en förändring behöver ske för ditt eget inre bästa. Att du kommer till den livets väg gå på som du är ämnad att gå på för inre lycka och harmoni.

Om man inte är klar med sin egen inre lycka och harmoni så är det också svårare med hela och bra relationer för är man inte hel själv så blir man halv i allt. och ibland har man en livskamrat att ta sig igenom hindrens tillsammans med ibland är man menad att gå igenom kriserna själv för att sen få det bäst.

Du är meningen, Du är Ljus, Du är Kärlek, Du är hopp, Du är Glädje, Du är Gudomlig, Du är den bästa version av dig själv, ibland behöver man fin slipa diamanten sitt inre för att bli sitt allra bästa jag, men man blir aldrig bäst fulländad, man kan inte glömma att ödmjukhet och vishet att man alltid hela tiden har något att lära sig av andra och olika situationer, annars blir man stagnerad och står på samma ställe utan någon utveckling varken framåt bakåt eller sidan.