Heal

Änglars Budskap V 19

Månljusets Gudinna

Förtryckta känslor, Healing och Reflexion

Ibland kan det vara fint att stanna upp ta sig tid att samla på sina krafter och få inre harmoni. Det är aldrig bra att förtrycka sina känslor , att gå och bära på sorg inombords som tynger ner en och inte gör någon nytta mer än att man får en ledsam vardag. Det är nu tid att samla på positiv energi, nya tankebanor, nya sätt att leva. Kanske en ny kurs, en ny vän, men också stillhet att reflektera vad det är man behöver ha i sitt liv som fattas och då inte ” JAg behöver ha en man ” För det klarar man sig utan utan mer ” kanske vore roligt med mer input mer info om något du är intresserad av ” Eller helt enkelt ” Meditationskurs ” för att gå inåt i sig själv läka sin egen själ.

Visualisering

Det är nu tid att sätta sig i skogen vid havet, sjön, någonstans du känner frid och återhämtande krafter,

Att vara här och nu lyssna till fåglarnas kvittrande ljud, höra ugglan som ropar i skymningen, se vattnet som guppar av vinden, och porlande ljud emot strandkanten, vinden som viskar i örat. Det är att vara Här och Nu att blunda och lukta hur det luktar och komma ihåg denna ljuvliga doft samtidigt som man hör alla naturljud som skapar lugn och harmoni inombords.

Det är din tid nu. Det är återhämtning för dig nu. Det är du som skapar harmoni i din tillvaro. det är nu i stillhet som du kan känna in inombords vad som är rätt väg för dig att ta i framtiden för dig.

All Kärlek till Dig

Och kom ihåg du går aldrig ensam, det finns alltid någon vid din sida som guidar och hjälper dig framåt.

Unna dig det som du förtjänar