Befrielse

Du har rätt att vara dig själv i alla avseenden och i alla situationer. Självklart en djupare insikt och titta på sitt eget beteende är en stort plus att inse sina egna fel och brister för att på så vis ha lättare förstå andra och lyssna på andra och acceptera att vi är olika med olika synvinklar beroende på vilken ryggsäck vi bär med oss sen uppväxt och erfarenheter.

Det är inte meningen att någon människa ska trampa på dig , trycka ner dig för egen vinning. Du är Värdefull och ska bli behandlad och bemött med respekt. Är någon elak emot dig så ta reda på dina rättigheter och stå upp för sanningen godheten och ärligheten.

Prövningar har vi alla då och då, Det är nog också en del av meningen med livet, att vi också utvecklas här på jorden, vi får ta del av kunskap för att stärka vår identitet och bli bättre på att inse våra egna fel och brister och på så sätt att bättre förstå andra människor.

Det är aldrig okej att bli kränkt nedvärderad, illa behandlad, dåligt bemött, Det är aldrig okej att ljuga, baktala, förtala, sprida lögner om någon annan för egen vinning. Du har rätt till ditt liv, du har rätt vara den personligheten du är och bli accepterad för den personlighet du är. Ingen har rätt trampa på dig och förminska dig och göra dig svag och underlägsen för att andra ska kunna köra över dig och tävla om egen vinning.

Man kan inte klättra på andras bekostnad, Du har rätt utvecklas på ditt jobb, du har rätt utvecklas i din takt, du har rättigheter precis som dina medmänniskor har det. Och om man kan se sin egen potential och faktiskt blir rättvist bemött då är det lättare att kunna låta andra människor också få ta plats och utrymme. Om vi hela tiden behöver kämpa för våran rätt så blir vi orkeslösa och trötta. Vi behöver känna frid och lugn för att göra bra ifrån oss.

Du Ska aldrig behöva jämföra dig med en kollega, partner, vän. Du är helt unik och bra precis så som du är. Det är skillnad på förbättra beteende och att vara den personlighet man är det är två olika saker. Glöm aldrig du har rätt vara precis den du är, Glöm aldrig bort, du är viktig, All kärlek till dig.