Horoskop

Ditt Horoskop för 1 år 2021

Årsläggning Horoskop för 1 år framåt varje stjärntecken för sig.

Väduren

Januari månad = Du känner dig Kreativ, har livsglädje och känner välstånd, samboskap och ser klarhet på saker och ting.

Februari månad = Du känner att du har Goda relationer, Positiva Besked och att det känns bra i Tillvaron även kärleksfull känsla.

Mars Månad = Du känner dig tillfreds med Livet och har självförtroende, men kan ibland behöva bromsa dig själv lite för att inte riskera att bli utbränd.

April Månad = Du är ansvarsfull och självständig, Känner att du har koll på tillvaron i ditt liv. och går stadigt framåt.

Maj Månad = Nu är det tid att ta emot istället för att bara ge av dig själv.

Juni Månad = Nu Känner du Balans och att du har båda fötterna på jorden , kommunikationen känns bra och du är snabb och kreativ.

Juli Månad = Du känner behov av någon slags förändring att gå din egen väg. Använd din kropp och själ. Fortsätt följa det ditt hjärta ber dig om. Det som känns rätt är rätt.

Augusti Månad = Du ska våga ta emot Kärlek, Älska den andra personen, våga vara känslig och Konstnärlig. Tid att gå inåt i sig själv och verkligen finna den inre rätta vägen vandra tillsammans med den du älskar.

September Månad = Nu har ni Balans antingen i er relation eller du som person själv. yin och yang i tillvaron allting känns bra och rätt och fullständigt. Kanske du lever med din tvillingsjäl eller själsfrände, men det är rätt och känns rätt. Ett steg till framåt mot lyckan och balans. Våga vara lycklig.

Oktober Månad = Nu känner du dig befriad från dina begränsningar och kraft energi och glädje, Nytt medvetande nya idéer.

November Månad = Det kan uppstå eventuella hinder på vägen men de är övergående och du kommer stark ur dem igen, Var inte rädd för att möta dina inre demoner. De är till för väcka upp dig och bli en hel fullständig harmonisk person och individ.

December Månad = Återigen vara i nuet och våga Ta Emot. Det kan vara något som ges dig en gåva ett nytt arbete, en ny ekonomisk möjlighet. Valet är ditt och något stort kommer till dig i din väg.

Oxen

Januari =Tid för Tålamod , det du väntar på kanske tar lite längre tid än vad du hoppats på och önskar dig, men det kommer . Ett nytt medvetande växer inom dig och flödar inom dig med idéer, Andlig utveckling.

Februari = Fortsätta resan med Inre utveckling och Andlig utveckling, Mediala förmågor, Känna inre harmoni och frid och Hopp förtröstan och tillit.

Mars = Här har du kört fast lite inom dig själv och känns som ett blockerat hjärta, besviken över något som skett, separation ifrån något kanske går det dåligt på jobbet och något annat kommer men då kan man känna det som ett krossat hjärta och att man låst sig och står stampar på samma ställe. Men detta är övergående.

April = Nu kommer nyhet om Ny Inkomst, Nytt jobb, Nya möjligheter för Yrkesutbildning, jobb Vägen är din och du går in i den med glädje och inspiration.

Maj = Nu är det Nystart av någonting i ditt liv, Något nytt kommer in i ditt liv kanske en ny familjemedlem, eller mer utbildning, det ger dig mycket glädje och värme inombords.

Juni = Nu har du framgång och seger, karriär och kraft och energi i det du företar dig. Du är en duktig Ledare som delar med dig av dina erfarenheter på ett bra sätt så andra tar till sig informationen på strålande sätt och känner nyfikenhet och glädje av att ha dig som sin ledare.

Juli =Du upptäcker mer glädje, och får mer idéer för utveckla dig själv och i grupp. Utvecklar en egen eller gemensam ide på arbetet eller företaget. som blir succé.

Augusti = Nu är tid att Grunda sig till Moder Jord och känna samhörighet med jordens super energi, och få kraft till dig själv och även kunna ge till andra. Omgivningen ser dig som en Stark kvinnlig förebild.

September = Det kan inte bara gå uppåt nu har du en tid av eftertänksamhet och behärska din inre rädsla och acceptera dig själv, möta dina mörka sidor din inre osäkerhet och rädsla, men detta är nyttigt och bra för att också kunna vara den starka ljusa ledstjärnan som du är till andra och till dig själv.

Oktober = Här finner du styrkan i motgång och har styrkan hantera de Konflikter som finns i din omgivning, Du sprudlar av idéer och inte alltid alla tycker lika men kreativ kommunikation och konfliktlösningar så får man rösta om vad som kommer bäst till tals.

November = Nu kan det kännas som allt är stillastående och att det vänds upp och ned, men med detta kommer andligt uppvaknande och ur det menas att det kommer något gott i slutänden.

December = Nu får du lön för möda, Planer som planerats tidigare går i uppfyllelse, budgeten håller, På grund av att du haft Disciplin och Tålamod så har du fullt ut nått dina mål.

Tvillingarna

Januari = Du har Styrkan att genomföra det som kommer i din väg. Du är en stark individ som står upp för mycket och vägleder även andra människor på ett bra sätt. Du är omtänksam och ödmjuk och vill väl.

Februari = Nu har du gett så mycket av dig själv så det är dags bromsa, Du kan känna dig slutkörd och utbränd så var rädd om dig själv, Ta inte på dig mer än vad du mäktar med.

Mars = Nu är tid Ta emot Kärlek än att bara ge som du är så bra på. Nu är tid att känna på att få kärlek från andra Låta andra ta ansvar för en gångs skull.

April =Du är en ansvarsfull och självständig person som därför också andra respekterar och ser upp till och tar del av din visdom och kunskap du har med dig på din resa. Men ser dig också som lyssnande och accepterande mot motpart.

Maj = Nu kan du känna frustration och Ångest att det inte finns någon utväg, du sitter fast i illusionen hur du tror det ska va och kan inte se klart på saken. Men meditera och ta det lugnt du kommer ur denna situation snarare än vad du tror, ibland behöver det ligga och gro lite man kan inte alltid lösa alla knutar på en och samma gång. Låt det va och meditera så kommer de rätta svaren till dig. Det blir bättre.

Juni = Nu har du framgång och glädje, nyhet om inkomst, Kanske ett nytt jobb eller extra jobb som generera mer inkomst, något du brinner för och tycker är roligt att göra. Som ger dig energi.

Juli = Någon eller något har krossat ditt hjärta , det blev inte som du ville eller förväntade dig, men detta är en av de motgångar som du behöver gå igenom för sedan kunna se klarare på situation och vem vet något ännu bättre kan stå runt hörnet. Även om det gör ont just nu så finns det en mening med allt som sker.

Augusti = Du känner att du inte har den ekonomi som du behöver du känner dig fattig och eländig maktlöshet, Men det är bara bita ihop och ta tag i problemen för de kommer garanterat bli bättre.

September = Nu ska du Agera för nu kommer Positivt besked Om jobb. Du har nått de mål du väntat på.

Oktober = Nu Är du Aktiv och Arbetar för fullt. Har gott om Energi Känner dig kreativ och framgångsrik i arbetet.

November = Grunda dig själv i Moder Jord, vara i nuet och heala ditt inre. Något nytt befruktas, något nytt kommer till dig en ny familjemedlem, ny kraft energi så du orkar ännu mer.

December = När det känns tufft så är det något inom dig som känns som du vill fly men ge inte upp för det blir inget annat än bra. Kämpa i medvind inte i motvind.

Kräftan

Januari = Du känner det som att det inte riktigt går din väg , så som du önskar och vill. Mindre med pengar och Materiell förlust i livet, kan inte göra några stora inköp.

Februari = Nu är tid att Ta emot kärlek, pengar, Glädje , harmoni, Att vara och få det till dig som du behöver. Använda dina kreativa konstnärliga sidor.

Mars = Du fundera över gamla relationer och har inre rädsla och svårt ta dig vidare i ditt liv. Du behöver möta dessa rädslor inom dig själv för att öppna upp och våga ta emot igen och ge.

April = Nu känner du att du kan ta dig ur konflikten och kämpa vidare med utb jobb, relationer på ett mer positivt sätt. Kanske du börja om på nytt genom att flytta och eller nytt jobb.

Maj = Nu fördjupar du relationen med någon du känner sen tidigare eller någon ny människa du mött,

Juni = Nu Sker en totalförändring , kosmisk vishet, men som är bra för att du ska kunna ta in allt nytt i ditt liv så behöver man sålla ut det som inte behövs längre.

Juli = Du har funnit en metod så du känner inre ro och lättare kan utveckla idéer och känner vilket val som är rätt för just dig att ta.

Augusti = Nu kommer nyhet om Inkomst kanske en höjning av nuvarande lön, eller en ny befogenhet som innebär löneförhöjning. Kanske du flyttar ihop med någon och det ger då ekonomisk vinst. Lättare då man är två.

September = Du kan ha lite jobbiga tankar och finner inte riktigt någon direkt utväg ur det du upplever är problemet och får då frustration och ångest men du kommer inte sitta fast där för evigt, om du släpper lite på tankarna och vilar ifrån det så kommer lösningen till dig av sig självt. Ibland är det bra göra andra saker emellan när man kört fast i en viss situation.

Oktober = Nu är du på hugget och tar många initiativ, Känner dig på topp och gör det som är bra för dig och andra. Nu känner du att du är på rätt väg.

November = Kanske du stöter på Karmiska relationer sen tidigare igen och behöver gå igenom något fast att du inte vill, men detta är bra för att komma vidare behöver man ibland stanna upp och titta på det som är jobbigt för att sedan se ljuset igen och det som är bra.

December = Du kommer bli Välbärgad, Har du Företag går du med vinst, på Jobbet går det bra, Du kommer få det du vill ska finnas i ditt liv.

Lejonet

Januari =Du får Positivt besked om jobb, och har du ett jobb kan det vara andra arbetsuppgifter, fler företag att hjälpa, Du är duktig på ditt jobb och brinner för det du gör och blir uppskattad för det goda jobbet du företar dig.

Februari = Du är en stark oberoende person, och professionell i det du företar dig. Stark energi och levnadsglädje.

Mars = Nu finner du styrkan i Motgång och kan ta dig igenom och hantera eventuella konflikter som dyker upp. Du är Kreativ och kan kommunicera väl för din sak. Och du kan komma med bra nya Idéer.

April = Ibland har du förmåga att behöva vara lite ensam för att rannsaka ditt inre och komma till sanning om vad som är rätt för dig och vad du vill och kan stå för. Du vet att du har all information inom dig vad som är rätt väg att gå i de frågor du ställt dig själv. Men du är inte heller för stolt utan kan be om hjälp när du inser att här krävs annan kompetens än vad du har

Maj = Nu har du tur i Spel, Du känner överflöd och kan börja investera i det som behövs, till ditt hem. Men var sparsam

Juni = Nu kan det vara lite tjafs igen kanske vem som ska ha semester först och sist. eller vilka arbetsuppgifter som ska komma när sem är klar, eller familjeproblem som är jobbiga. Men lugn allt löser sig det är övergående, ibland är det skönt rensa luften, för börja se klart med nya ögon.

Juli = Allting handlar om arbete, Du är din egen Entreprenör, och har planerat länge för lösa vissa situationer inom arbetet, Att arbeta är för dig som att meditera, det ger dig ro och lugn inombords och du känner att du är till nytta för något.

Augusti = Nu blir det nystart och ny inspiration på ingång. Nya arbeten på gång.

September = Du känner Balas i nystarten och framgång, Ekonomisk Överflöd det går bättre än förväntat. Du kan sitta lugn i båten.

Oktober = Du känner Hopp , Förtröstan och Tillit till livet, Det är Harmoni och frid runt om kring dig. Och du kan börja satsa på din Andliga utveckling ditt inre.

November = Du är en god lyssnare och kanske någon anförtror dig sina problem för hen tycker att du är en god terapeut som ger bra feedback tillbaka.

December = Akta dig för Dåliga affärer, Satsar du fel får du inte lön för mödan, Lär av dina misstag.

Jungfrun

Januari = Nu är tid att Ta emot kärlek från din omgivning, de du brukar ge till är det dags de börjar ge tillbaka.

Februari = Du börjar känna att du har en inre balans igen och båda fötterna på Jorden, Du är bra på att kommunicera om vad du står för och kreativ och snabb i det du företar dig. Omtyckt.

Mars = Du känner Glädje, Kraft, och Positiv Energi, Du känner nytt medvetande och glädje i livet, Och känner dig befriad från dina egna begränsningar. Nu känner du att du kan göra det du vill göra.

April = Du ger så mycket av dig själv så du ibland känner dig slutkörd på energi var försiktig så du inte går i väggen och blir utbränd det är inte värt det.

Maj = Det är någon som slåss för sina visioner och Idéer, du känner konkurrens och osämja, det gör dig blockerad, men våga stå upp för dig och gå din väg men med ödmjukhet och glimten i ögat.

Juni = Nu är det möjligt att Fördjupa Relation med någon ny kompis eller en redan etablerad kontakt som fördjupas och blir bättre.

Juli = Du känner behov av en förändring och vill ta det i din takt och i lugn och ro finna den väg som är rätt för dig att ta och gå. Känner in Själens vilja och vad kroppen mår bra av.

Augusti = Nu är du på hugget och tar initiativ, Tar själv tag i det som behöves göras, och ser till att det blir gjort och ger resultat.

September = Ibland har du behov av att gå in i ditt inre och förstå dig själv och rannsaka dig själv för att sedan glad kunna gå vidare när du tittat på det som är mindre roligt, så är du öppen för nya steg mot ljusa framtiden och allt vad den har med sig.

Oktober = Ibland återkommer Karma, att man får möta det man tidigare mött men inte riktigt försonats med, nu är det möjligt att verkligen försonas med Karman för att sedan vidare gå mot positiva möjligheter. Det är på det sätt vi lär oss och får erfarenhet för att också kunna stötta andra i liknande situationer även om andras väg inte är identisk med sin egen.

November = Nu kommer det kort om mycket arbete och initiativ tagande Kreativ framgång i arbete.

December = Nyhet om Inkomst, kanske du får en löneförhöjning på ditt jobb, eller något extra jobb som genererar pengar. Du går med vinst.

Vågen

Januari = Du har svårt känna tillit och känner att du sitter fast, våga möta dina rädslor, och det som skrämmer dig.

Februari = Du känner att du har Överflöd och Tillväxt. Tur i spel, Du kanske köper in något extra till ditt hem.

Mars = Dina tankar ger dig inga utvägar och du känner frustration och Ångest, men om du mediterar och låter det bara vara och gör något annat för en stund så kommer svaren till dig. De är inte låst det känns så men det finns alltid utvägar att ta och lösningar på allt.

April = Du möter positivt i din väg som är meningen att vara just i detta nu. Kanske en kär gammal bekantskap hör av sig, någon vill dela med sig om något positivt som hänt i deras liv.

Maj = Du känner framgång och seger , Kraft energi och framgång i det du företar dig.

Juni = Du känner starkt hopp och tillit till livet, och dina närmaste, du är öppen för Andlig utveckling, och känner stor Harmoni och Frid i ditt inre.

Juli = Du känner balans och nystart framgång och ekonomiskt kontroll. Känner att du är välsignad med det överflöd som ges dig.

Augusti = Du upptäcker ännu mer Glädje och utvecklar dina idéer och skapar själv eller tillsammans med någon mer.

September = Du Jordnära dig med moder jord , sitter mycket i naturen och andas in den härliga doften och får energi och naturens egenskaper.

Oktober = Ibland får du mardrömmar och ångest men det är övergående och ibland behöver man lyssna och titta på vad i sitt inre som behöver läkas för att ta sig vidare framåt positivt.

November = Du ser Förändring i motsats och lär dig hitta Balansen, du har tillgångar.

December = Du känner att du vill hålla i dina pengar och använda dem till något själv. Du är värd unna dig själv något som ger dig energi.

Skorpionen

Januari = Du kan känna ångest och få mardrömmar för något en mindre depression, men lyssna på ditt inre och gå igenom det som är svårt och jobbigt så ser du snart ljuset i tunneln.

Februari =Du behöver vara ute i naturen och få ta del av moderjords sköna energi. Naturen ger dig kraft och ork att vandra vidare på din livets väg.

Mars = Du har Hopp, Förtröstan, Tillit till livet och känner en stark längtan till Andlig utveckling. Du känner att du har harmoni och frid i ditt liv.

April =Du tar dig igenom en konflikt du haft med någon, Du väljer att utbilda dig i något nytt om det så är en internutbildning på jobbet så mår du väl av lite förnyad kunskap

Maj = Du känner lite tvivel om något ska fungera, men hoppet finns fortfarande kvar och du finner vägar att lösa problemet på.

Juni = Du är företagsam och har goda planer för framtiden vad gäller hemmet familjen , Du ser obegränsade möjligheter, det är smart att skynda långsamt.

Juli = Du känner och ser konkurrens och osämja i ditt arbete, man slåss för vinna just sin idé vilken väg väljer du ?

Augusti = Nu är det öppet för Ta emot kärlek, inte bara ge utan också få luta sig tillbaka och känna att man får tillbaka.

September = Du känner Framgång och seger i din karriär, du har nu extra mycket energi för att få bra resultat och bli klar i tid.

oktober = En positiv karma gammal bekantskap hör av sig och ni träffas prata gamla minnen och firar er återförening i vänskap.

November = Du kan känna dig lite frustrerad och trängd i nuvarande situation men ge det lite tid så tar du dig även igenom detta med gott mod i behåll.

December = Du är en Arbetsglad person och känner glädje och energi när du får vara på ditt jobb och i och med det har du mer positiv kraft ge till din familj eller nära och anhöriga då du kommer hem.

Skytten

Januari = Du känner Välstånd och Livsglädje, Ser bra resultat på det du företar dig. Inre Klarhet och kreativt skapande.

Februari = Ibland har du en tendens att tvivla på dig själv, men det är bara till rycka upp sig och se det positiva som sker.

Mars = Du är klar över vilka möjligheter som finns och du har obegränsade möjligheter för din yrkesväg. Du har lärt av dina misstag så du skyndar långsamt för bästa resultat

April = Du Känner Balans, yin och yang. Har du en partner så har ni ett balanserat förhållande. DU lever med din tvillingsjäl , eller själsfränd och ni förstår varandra väl.

Maj = Du är en drivande Entreprenör, Ansvarstagande person och kommer därför dit du strävar de mål du har uppfyller du med gott resultat.

Juni = Du har Goda Relationer både arbetsmässigt och privat. Du tar Ansvar och är omtyckt av många.

Juli = Nu är tid ta emot Kärlek efter allt du har gett så får du nu tillbaka och får lära dig konsten att ta emot.

Augusti = Din inre styrka för dig dit du är menad att gå. Men du är också ödmjuk och förstående i din styrka, godhjärtad och vill väl.

September = En Kvinnlig förebild kliver in och stöttar och du kan slappna av för en stund, kanske din mor kommer på besök eller tar hand om barnen medan du och din partner åker på en minisemester.

Oktober = Det kommer ny födelse in i familjen på något sätt, Moder jords urkraft.

November = Nu tar du dig tid att titta igenom dina olika sidor du har och vad du behöver jobba med för att förbättra tillvaron för dig själv och din omgivning.

December = Du känner Hopp förtröstan och tillit och är tacksam över det du har i ditt liv. Det ger dig Harmoni och Frid att kunna vara den du är och du känner dig älskad och behövd.

Stenbocken

Januari = Du behöver gå in i dig själv för att lösa dina inre tankar för sedan ta dig vidare och bli social igen.

Februari = Du behöver ha mycket tålamod och en inre balans för lyckas eller vänta in någon som du håller av. Det går inte så fort som du önskar.

Mars = Akta dig för göra dåliga affärer, Du lär av dina misstag ha inte för bråttom utan tänk igenom innan du handlar.

April = Du har självförtroende och känner dig stark i de motgångar du möter. Men var försiktigt så du inte bränner ut dig själv.

Maj = Nu är tid ta emot Kärlek, ekonomisk tillväxt.

Juni = Du har Balans i tillgångar, och kan ta dig för att göra det som du inte kunnat tidigare.

Juli =En nystart står framför dig och fortfarande har du ekonomisk balans. Kanske du kan köpa det huset du så länge drömt om, eller en utlandssemester med familjen eller en vän.

Augusti = Nu tar du initiativ, och gör någonting åt det som har hängt efter den senaste tiden.

September = Har du en partner så fördjupar ni er relation med en förlovning / Giftermål. Om du precis träffat en partner så vill du lära känna personen mer på djupet.

Oktober = NU har du jobbat så mycket så du behöver vila och återhämta dig. Meditera gå in i ditt inre så du får balansen tillbaka .

November = Någonting känns som det låst sig, att man sitter fast och inte kommer vidare det innebär lite hjärtesorg, och att det är något man måste lösa med sig själv och de inblandade.

December = En total förändring sker i ditt liv , en kosmisk vishet, kämpa inte emot denna utveckling den är bra för att du ska må bättre när du väl går ur den.

Vattumannen

Januari = Det kan kännas som att allt faller, att man får börja om på Nytt. Den yttre strukturen rasar, och masker skalas av.

Februari = Nu är tid att titta på sina bra och dåliga sidor för att komma vidare med sig själv och kunna vara en god medmänniska.

Mars = Positivt besked om nytt jobb , eller vidare anställning på det jobb man redan har. Nu ska man Agera för att komma dit man vill.

April = Du känner tvivel om någonting ska fungera som du tänker dig och vill, Men vågar man inte får man inte veta.

Maj = Det är tid att du tar emot kärlek efter allting du har gett så får du nu tillbaka av det du sått.

Juni = Du har ibland svårt att känna tillit, och svårt att möta dina egna rädslor. Du känner det som du sitter fast och inte kan ta dig ur detta, men vågar du möta dig själv och dina rädslor och ta itu med dem så kommer du lycklig ur det och får ett bättre liv. Våga gå över tröskeln till det okända för att utvecklas i ditt inre andligt och jordnära.

Juli = Du söker Nytt jobb, Och du kommer hitta nytt jobb, det du vill ska hända det sker.

Augusti = DU känner dig rättvist behandlad och kan äntligen pusta ut och gå vidare positivt med ditt liv, och ser ljust på din framtid.

September = Du tar dig vidare, en flytt, eller en konflikt, börjar om på nytt.

Oktober = Du är en stark och kämpande person som kommer gå med vinst och få ersättning för det du företar dig och den hjälp du ger andra. Det du ger ut får du tillbaka.

November = Du känner konkurrens Osämja och du slåss för dina visioner, men en vinner och en förlorar, men ni går ändå därifrån med godhet mot varandra. Och försonas som vänner

December = Ibland mår du dåligt deppig, mardröm ångest, Det betyder att det är något du behöver bearbeta och försonas med som du tidigare upplevt ett trauma tex. Och du kommer ta dig ur detta och ber om hjälp om du behöver det. För du är värd att må bra och det vet du mycket väl.

Fiskarna

Januari = Du tycker det ska vara Rättvist i alla lägen, och du själv står upp för rättvisan och är ärlig och sann emot dig själv och andra medmänniskor.

Februari = Ibland behöver du möta det inre barnet inom dig och ta hand om det då den blir rädd och obekväm, för att ta dig vidare igenom livets alla utmaningar behöver du försonas med det inre barnet i din vuxna kropp.

Mars = Du har mycket inspiration att dela med dig av till andra människor och många olika idéer, men ibland kan du ha så mycket idéer så människor inte är öppna och mottagliga för allt du kommer med på en gång så sakta ner och vänta in. ta en sak i taget och lär dig se hur andra reagera och om de är mottagliga just då.

April = En Gammal bekantskap kommer åter in i ditt liv, karman blir dygd, allting rättas till från hur det tidigare varit.

Maj = Du får en Nystart på karriär , familjelivet, fler vänner. Allting du oroat dig för ger dig nu en trygg lösning. Och du kan känna dig lugnare än innan.

Juni = Du har nu överflöd av Trygghet och kärlek , Du är självmedveten och känner dig väl till mods och har det i livet du alltid önskat dig.

Juli = Ibland kan du känna ångest och frustration när du har fastnat i något du inte riktigt vet hur du ska ta dig ur, men låt det vara släpp det ett tag och gör något annat så löser det sig oftast av sig självt.

Augusti = Du känner att du är i Balans och med båda fötterna på jorden. Du är Kreativ och snabb och duktig på ditt jobb. Du genomför de planer du har och företagit dig.

September= Ibland är det tufft och man kan känna sig deprimerad och få ångest och mardrömmar, men allting möter man för att man ska titta på det ta sig igenom det för att bli en erfarenhet rikare och sen positivt vandra vidare framåt.

Oktober = Du behöver hålla hårt i dina pengar och vara snål , spara och lägg undan så mycket som är möjligt för en månad kanske du behöver mer pengar än den andra månaden.

November = Något nytt kommer in en ny uppgift, en ny familjemedlem, något som du blir glad för och som gagnar hela familjen.

December = Du är en Känslig och Konstnärlig person, Nu ska du ta emot kärlek efter allting du gett av dig själv så är det din tur få känna att du är värd att få också.