Nuet

Frustration

Att Segla iväg i tankar känslor ord, att snubbla över sig själv för man är så trött orka dra sin kropp ett steg till, vill bara ligga kvar och inte göra någonting, önskar någon kunde serva med frukost på sängen, göra middagen så man bara fick bara vara en dag.

Men så lyxigt får man det inte alltid nej, det är upp tidigt på morgonen barn till skola, har man jobb är det dit är man sjukskriven är det till att orka en dag till för att bara komma igen och må bättre kan det inte gå snabbare än nu.

Jag får lunka med min kropp som inte vill vad min hjärna säger till mig. Ibland spelar hjärnan ett spratt också och någon uppmärksammar att man skrivit fel, svarat på fel fråga, ofukuserad orkar inte ta in vad andra säger. för det är överfullt på minnet i hjärnan , behöver bara vila, vila , vila.

Försöker sitta vid en sjö bara va då kommer rastlösheten istället att nej här orka ja inte sitta jag måste göra det, och det, och det, Var kommer all frustration och rastlöshet ifrån kan man aldrig vara nöjd med att bara vara , att bara vara jag. Att bara vara den unika fina människan man är.

Men det är nu det är viktigt att stanna upp. Pressa inte dig själv mer , låt dig själv bara få vara, låt den där stormen inombords få svinga förbi, kommer någon tanke upp när du sitter där och njuter när du ser ut över vattnet, låt då tanken flyga förbi, skingra tankarna och tänk så fantastiskt vackra träd det är där borta och de är Gröna. Och tänk vilka fina vågor på vattnet idag, då är man i nuet och Njuter av att vara här och nu.

Du är unik och är värd en stunds Kärlek till dig själv här och nu