Guidning inför helandet i dig själv

Titta inåt in i ditt hjärta vad säger det till dig och ditt jag, Hur vill du må i din själ ?

Att gå ut i Naturen / Stanna upp och Andas in doften av naturen, känn luften som blåser i ditt hår eller mot dina kinder, bara var kvar där i den känslan av att känna in, och Vara i Nuet. Att vara här och nu är en konst, det är svårt men med träning så känner vi att det varandet skapar lugn harmoni och ro i ditt inre och din själ börjar må riktigt bra när du lyssnar inåt på vad du behöver i dig för må bra i livet.

Du bär med dig en inre sanning och en inre uppfattning om dig själv och vem du är. Kanske någon i din barndom och någon i din nuvarande omgivning har ett tyckande och tänkande om hur den tycker och ser på dig som individ och vill att du fortfarande ska vara det lilla barnet som de tog hand om en gång, de ser inte att du har utvecklats och gått vidare, kanske du inte vill leva i deras ramar längre du vill flyga iväg och testa sina egna vingar och stå på egna ben. Det kan ta 2 år för en person medan det tar 10 år för en annan person eller 20 år. Att komma till den insikten att man har rätt att stå i stadig grund i sig själv oavsett barndom oavsett tyckande och tänkande i vad släkten tycker om just dig. Du är värd att behandla dig själv med värde och respekt du är Unik och en Gudomligt fin själ. Det finns bara en person av dig, ja jo en halva av dig finns och det är Tvillingsjälen men om den halvan finns närvarande hos dig idag så måste även den halvan vara i balans för att ni ska kunna bli hela tillsammans.

När Tvilling själar möts för att bli ett så krävs det att båda är färdiga med sin egen resa att ha funnit sitt eget sanna jag och sin egen sanna identitet. Om den ena är färdig med sin resa och inte den andra så kan de inte förenas och bli Ett. Var och en av tvillingsjälarna måste vara enade och överrens med vem de är i sin egen halva. Det är därför så viktigt att inte bygga grundkärnan till sin identitet och vem man är utifrån vilken släkt man växt upp i, eller vem man ser upp till och vem som har format en med sina åsikter och tankar sen barnsben. Det är viktigt att du hittar din helt Unika inre Bild av dig själv oberoende av din omgivning för att finna grundkärnan till ett helt du, till en hel halva som kan förenas med den andra hela halvan av dig en vacker dag. Är det nu så att den andra halvan av dig inte närvara så är det någon mening med det och inget man behöver springa och jaga , leta efter, Det kommer när rätt tid är inne, där får man ha tillit och vänta in de energier som är menade för just din resa på denna Levnad.

Du är Ljuset, Du är ditt eget inre Ljus, Du är Kosmos stjärna och du är härlighetens gåva. Glöm aldrig att du betyder allt för någon, även om du inte tro det. Alla betyder allt för någon men du ska också betyda allt för dig själv för att kunna nå upp till andras ” Någon “. Glöm inte bort Dig för det är du som måste Älska dig själv högst innan du kan låta någon annan bli älskad av dig <3