Identitet

Vet du inte vem du är, Då är det dags att stanna upp och verkligen titta intåt i sig själv.

Vad känner jag för mig själv ? Vad känner jag för andra ?

Hur mår jag nu ? Hur vill jag må?

Ibland kommer det blockeringar på vår livsväg, en återvändsgränd och ibland klarar vi inte själva ta oss ur den återvändsgränden och då går vi runt i en cirkel i just den återvändsgränden om och om och om igen då är det dags att vi börja titta oss om och se finns det någon som kan stötta mig på livets väg ?

Kanske behöver jag prata med någon utomstående som bollplank för att få ett bollplank som talar om för mig det jag själv inte ha förmåga se just nu. Så jag kan ta mig ur den där cirkeln.

För att se andra vägar öppna upp sig att gå på som jag tidigare inte sett.

Våran egen väg är Unik och ibland är det mening med Avslut av något och att vi också ibland behöver gå vilse för att till sist hitta rätt och faktiskt må toppen sen.

Det är viktigt att gå in i sig själv djupet av sin egen själ för att verkligen titta på vad är det som fattas i mitt liv, vad behöver jag ? Behöver jag stärka självkänslan ? eller självförtroende ? Vad är det i mitt liv jag är missnöjd med kanske ja inte kan rätta till detta på 1 dag eller tom på 1 år. Men jag kan iallafall börja att bygga lite på en ny stabil grund att stå på istället för stå kvar när den nuvarande grunden faller till botten och jag ligger under den. Då behöver vi en hjälpande hand att ta oss upp igen. Som stöd och vägledning för resa oss och komma på rätt väg med oss själv. Faller vi igen så kanske vi fått verktyg att återigen gå den väg som gjorde att vi mådde bra och kände oss lättare inombords.

Själen visar dig vägen genom att ge dig Känslor som Ångest, Oro, Glädje ,Sorg,

Det finns en mening med att vi har känslor och att vi faktiskt ska lära känna dessa känslor.

Vad innebär känslan ledsen för mig? Vad innebär känslan glad för mig ? Vad innebär känslan kär för mig ?

Hur är det att vara kär och veta att det är rätt ?

Hur ska jag veta att jag inleder rätt relation ?

Om jag inte vet hur mitt känsloliv är, när det är kaos i dig själv så blir det kaos i alla val man gör som handlar om just känslor. Är inte du värd bättre ? Att verkligen få vara lycklig och inte tvivla så på din kapacitet och förmåga till att Älska.

Att Älska dig själv och din omgivning.

Att leva med en person som man vill dela hela sitt liv med.

Det är du DU är värd att bli Älskad.

DU ÄR KÄRLEK, DU ÄR VÄRD ATT GE DIG SJÄLV KÄRLEK OCH DU ÄR VÄRD ATT FÅ KÄRLEK OCH NÄR DU GER DIG SJÄLV KÄRLEK SÅ KAN DU OCKSÅ GE KÄRLEK.