Intuition

Intuition

Här kommer jag berätta lite kortfattat om vad intuition är och även berätta om min egna intuition , som också är mitt främsta verktyg i min vägledning till andra människor.

INTUITION,  är när man känner på sig något, en magkänsla eller den första känslan man får om något eller någon. Man bara vet. Detta är något som i regel oftast stämmer.

Ett exempel, du träffar en okänd människa, du får en känsla av att hen tex inte är riktigt ärlig, du bara känner det. Det visar sig att du har rätt, din magkänsla upplyste dig.

När jag använder min intuition i min vägledning så är det alltid min första känsla jag förmedlar. Låt säga att jag tex får en fråga “kommer jag flytta”, det som kommer till mig förmedlar jag genom att tex säga “ja-får till mig vatten-färgen röd-siffran 6”. Det innebär att min intuition säger mig att kunden kommer att flytta inom 6 månader till ett ställe där det finns vatten runt och att bostaden är röd.

Träffar jag en ny person fysiskt, använder jag deras ögon för att känna in, deras kroppsspråk. Det tillsammans ger mig en känsla om personen.

Inte någon gång faktiskt har min intuition spelat mig ett spratt, jag använder den dagligen, även i min vardag. Den vägleder mig och gör att jag kan fatta rätt beslut för dagen.

Så ta vara på den förmågan och lita alltid på magkänslan, den ger dig svar.

 

Må väl