Lite om Healing

Tänkte berätta lite om healing och mina personliga erfarenheter och upplevelser av det.

Det finns så många olika former av healing och metoder för att ge healing.

Det finns bland annat grupphealing, kristallhealing, chakrahealing och många fler, jag kommer berätta om Änglahealing.

När min pappa gick bort 2000-, gick jag sönder inuti. Min själ blev tom. Jag gick in i en förnekelsefas och brydde mig inte om något egentligen. Allt gick på rutin.

En kväll tog jag med mina två barn ut, det var stjärnklart, vi tittade upp och vi valde den starkaste lysande stjärnan till deras morfar och min pappa. Jag sa till dem att varje gång de saknade morfar kunde dom när som helst genom att titta upp,  prata med han. Just då ser jag ett starkt ljus, vitt och gult. Förstod inte vad det var, tills jag förstod att det var vår skyddsängel som visade sig. Och då bestämde jag mig.

Hade inte innan någon bredare kunskap om healing, men jag bad till min skyddsängel och alla andra att hjälpa mig hitta styrkan och att skydda mina barn. Från den kvällen för 22 år sedan tills idag finns dom alltid med mig, och min skyddsängel finns hela tiden. När jag ber om det, hjälper dig mig med healing.

Tror man på änglar är detta något man borde prova.

Ta hand om dig.