Mänskligheten

Att vara en trevlig och god medmänniska, att bemöta varandra på ett korrekt sätt.

Att inse våra fel och brister och titta på oss själva innan vi dömer omgivningen.

Så många som inte ser sitt eget jag inte vill utvecklas tycker det är bekvämt vara som man alltid varit och bete sig som man alltid gjort, men skadar det dig och din omgivning så kanske det är dags komma till insikt om vem du vill vara, vad som är rätt att bete och bemöta andra och hur du själv vill bli bemött.

Kanske du inte bryr dig om hur du blir bemött men det finns människor i din omgivning som är känsliga och tar illa vid sig och där du måste backa och titta på ditt agerande för få en lyckad god träff till vänligt uppfattad bemötande från omgivningen. Du vill väl vara omtyckt av din omgivning ? Det vill iallafall jag och det är inte alltid jag lyckas men jag kan iallafall gå med gott samvete när jag iallafall försökt föregå med gott omdöme mot min omgivning. När jag gjort allt för att skapa balans glädje och goda relationer.

Jag kan inte göra mer än att försöka mitt allra bästa och ibland misslyckas man men då är det till att ta erfarenhet av det och jobba vidare med att bli en god medmänniska och omtyckt person av andra.

Självklart ska man må bra med sig själv och inte underkuva sig själv man måste sätta gränser och stå upp för den person man är inte låta sig bli nedtryckt men man kan göra det på ett bra och pedagogiskt vis. Oftast når man inte fram till andra människor då man har taggarna utåt är sur och eländig. Man når bäst fram till andra människor med en god attityd, glädje i röst och kroppsuttryck och att ge konstruktiv kritik på ett positivt sätt. Då kommer personer också visa i handling förändringar och förbättringar med sig själva och man får en god miljö runt sig och kanske till och med börja trivas i sin omgivning.

GOTT BEMÖTANDE ÄR A OCH O FÖR EN LYCKAD FRAMGÅNG.

Att inte vilja se sig själv, Det är dags att vakna upp ur din dröm nu och börja arbeta med din personliga utveckling.

För att bli ditt bästa jag och för att lyckas framgångsrikt i dina relationer så är nummer 1 Kunna bemöta dig själv veta dina fel och brister våga stå för dina fel och brister och våga älska dig själv som den du är.

Du är unik ingen är som dig, när du är tillfreds med dig och vet vem du är så kan du också förstå och möta andra där de är i sin utveckling och det innebär att behärska sina egna känslor och se förbi dem för att vara en stark och förstående medmänniska till den person som inte kommit lika långt som du själv har.

Ha det fint nu.