Närhetens ängel

Närhetens Ängel

När du mår som sämst så viskar närhetens ängel i ditt öra och breder sina vingar runt om dig för att ge dig Kärlek och Ljus och för att komma ur den mörka energin som tynger dig och tankar som är tunga bära. Ängeln omfamnar dig med det ljus som du behöver för tillfället för att rengöra ditt energi fält.

Det är Närhetens Ängel som ger dig tröst och beskydd när du går igenom de svåraste känslorna och tankarna, även om man tror att man är ensammast i världen så finns Närhetens Ängel och försöker få din uppmärksamhet genom att finnas runt dig och ge dig den healing du behöver för börja må bra igen.

Omfamnad av Vingarna.

Närhetens Ängel vakar över dig hela tiden när du mår dåligt, är ledsen, har ångest, känner frustration och hopplöshet, känner dig ensammast i världen och känner att ingen relation i världen kan bli bra. så är inte fallet. Det finns hopp glädje tro, Det kommer vända positivt du kommer må bättre än bäst. Ha tillit hopp och tro på att du är bäst. Du är en bra människa, du är en fin själ, ingen är som dig för du är helt Unik.

Du är menad att vara här , du har en uppgift på jorden som är enbart din och som du ska genomföra tillsammans med de guider och vägledare som finns bredvid dig. Det är ingen som kan ta den gåvan ifrån dig för den gåvan du har är lika unik som du, likväl som du som person och själ är unik.