Ny blogg

Välkommen

Hej. Detta blir mitt första inlägg på min blogg.

En snabbpresentation har du fått. Men lite mer ingående om mig.

Maria, fyller 50 i juni, mitt i livet. Jag har berikats med 3 fantastiska barn, varav 2 av dem är mediala. Två pojkar 13, autism och medial , 25 år medial trots förnekelse. Dotter 29 som är högklassig.

Det finns även två barnbarn , 2,5 år och 6 månader. Det äldsta är medial med.

Jag själv är otroligt glad över att mina förmågor gått i arv, då jag fick över det från min farmor. Hon finns inte idag, nu är hon en av mina guider från andra sidan och hjälper mig i detta.

När jag var 6 år förstod jag inte vad som pågick, mina förmågor skrämde mig. Idag har jag utvecklat mina förmågor från det jag fyllde 14 år och förstod.

Jag brinner för att hjälpa andra, vägleda och att få dela med mig av mitt är en vinst. Det kan kanske hjälpa någon annan.

Jag har gått igenom så mycket i mitt liv, jag har gått den hårda vägen. Kan jag på något sätt hjälpa eller stötta någon blir jag glad. Jag arbetar i dag som medium och använder min erfarenhet , kunskap och intuition till de som ber om det.

Man blir inte medial, vi är alla mediala. Men vi väljer själva hur vi använder det och jobbar med det. Jag har valt det både i min egna vardag och i mitt yrke att hjälpa och vägleda

Detta var lite om vem jag är. Hoppas vi får chansen att pratas vid. Lyssnar, tyder, tar in och vägleder. Jag lyssnar på vad just du vill.

Allt gott