Sierska

Sierska

Att vara Sierska kan betyda många olika saker.

Att vara hörande = Clairaudiance

Det är en förmåga att höra Andevärlden och Guiderna, det är som om du kan höra ” Röster ” inuti ditt eget sinne. Som att höra dina egna tankar men att orden kommer från någon annan telepatiskt. Klart hörande kan vara att man känner igen mammas eller en annan släktings röst. Att din guide talar till dig, och utvecklar sinnet till att du hör tydilga budskap som i röster.

Att känna av med Smaksinnet = Clairgustiance

Det kan vara att man känner smak av mormors bullar eller något annat bekant som bevisar närvaron för dig. Snus eller godissmak i munnen, torrhet, törst, kaffesmak. Då kan det betyda att tex din döda mormor är på besök för du känner av smaken från hennes bullar utan att du äter en bulle. då vet du att hon är där för prata med dig. tex.

Luktsinnet = Clairaliance

Luktsinnet förmedlar rökdoft, snickarbod, parfym, fiskare eller koskit stall, häst. Doftspår för att du ska kunna koppla ihop det med en anhörig på andra sidan. Eller om du spår en annan person och får doftsinnet så förmedlar du doften till den du pratar med och då vet person vem det är.

Klart Vetande = Claircognianze

Det representera Klart Vetande det är en känsla av att du bara vet. Det är hur det känns, eftersom det inte finns talande ord som förklarar. Hela kroppen bekräftar detta med meningsfulla budskap i att informationen bara är där. När Claircognianze kombineras med dina andra sinnen, fungera mediumskapet på topp.

Känsla = Clairsentience

Inre Känsla som man kan kalla empati, vilket är att din nivå av avkänning är personlig känsla. Ofta går situation längre än bara sympatiskt. Du kan känna den andra personens emotionella tillstånd.

Klärvojant = Clairvoyance

Det är din inre syn användningen av det tredje ögat. Clairvoyance förmåga används så du visuellt kan se alltså du ser inre bilder som visas i visioner och kan förmedla budskap på så vis.