Skriv Drömdagbok

Att börja skriva Drömdagbok för att förstå dig på dig själv.

Allting man drömmer om kan man få en djupare förståelse om sig själv och varför man gör på ett visst sätt eller känner på ett visst sätt, det kan låsa upp blockeringar från tidigare liv, och det kan få dig att börja må bättre efter hur mycket du lär dig tolka det du upplever i en dröm.

Du är expert på att tolka dina Drömmar, Ingen annan är bättre på det än du, men att inte använda sitt intellekt i tolkningar utan känna inifrån sin själv hur du ska tolka budskapen du får till dig i drömmen, Kanske drömmen ger dig en lösning på något du brottas med i nuet.

Kanske du får svar via drömmen då den visas i gråaktig bild att nu är det färdigt med den känslan den upplevelsen, och något nytt är på väg komma in och som då visar sig i klara bilder och känslor.

Du behöver inte vara rädd för dina drömmar de är enbart symboler för att hjälpa dig vidare i din personliga utveckling och i ditt liv framåt. Att våga släppa taget och att våga ta tag i saker som behövs för en positiv förändring och förbättring i just ditt liv.

Känslor bearbetas inifrån och ut och de bilder då får till dig i drömmen kan vara meddelande och budskap till lösningar inför din framtid.

Du är Unik och Du är Värdefull glöm aldrig det och det finns absolut inget farligt med det du drömmer om, ibland kan en dröm visa bilder i det du är rädd för men symbolerna vill bara hjälpa dig bearbeta din rädsla. och våga se med öppna klara ögon och öppen själ och inte stänga om dig själv.

Du klarar detta att innerst inne följa ditt hjärta vad som känns rätt för just dig.