Spådom i händer

Genom att läsa av våra händer kan man få reda på dels mycket om sig själv som person och dels om det finns eller funnits händelser i vårt liv av betydelse.

För ca 2 år sedan blev jag intresserad av att läsa av händer. Jag har tränat, läst och övat och känner starkt att det är något som jag verkligen vill utöka. Jag har förmågor genom intuition, inkännande, klarkännande och kort. Men jag är mitt i livet och vill utveckla min andlighet fullt ut.

 

Det är väldigt intressant för lyckas man få en överblick och koppla till en helhet, kan de olika områdena i handen och fingrarna berätta mycket.

Inläsningen av mig själv, resultatet, blev ett uppvaknande för mig. Jag kom till många insikter om både mig själv och situationer mm.

Jag kommer fortsätta jobba med att utveckla detta och hoppas att få dela med mig av detta i framtiden.

 

Allt gott