Vecka 18

Veckans kort v 18

Vecka 18

Veckans kort som är Omtänksamhet och att Vara ärlig emot dig själv.

Det vill säga att du behöver lyssna till ditt inre jag, vad är det du behöver för att ta hand om dig själv på bästa sättet, vad är viktigt för dig även om man har fullt upp med familj arbete osv så ta iallafall 10 min och gör något bara för dig. En kopp te ute i solen, en promenad stanna och djupandas in luften och lyssna på omgivningen, gå gärna i skogen där det är frisk luft och natur som stillar sinnet.

Det är viktigt med egen tid, för att orka ge till sin omgivning.

Du är Viktig Glöm aldrig det.

GAIA KORTET Moder Jord för v 18

Detta Kort Healing som står för ” Återkoppla med ditt sanna jag. “

Det passar bra ihop med Ängla korten över. Att stanna upp och andas och känna in vem du är idag hur du mår idag, hur du vill må i framtiden och hur du vill känna i framtiden, Det startar idag att stanna upp och bara vara i dig själv att bara vara du.

Var stolt över vem dur är ! Du är viktig ! Du är behövd ! Du är älskad ! och känner man inte detta så träna på att Älska dig själv att stå framförspegeln varje morgon och kväll och säg till dig själv ” Jag älskar dig ” ” Du är vacker ” ” DU är Behövd ” Du är Älskad ”

det är bara jag själv som kan förändra mina dåliga tanke banor och föra mig själv in i djupare finare tankebanor med Hjärtat på rätt plats och Med Kärlek till sig själv. När du älskar dig själv så kan du Älska andra i din omgivning <3