Livet.

Kärlek i Livet

Livet är fyllt med glädje, sorg, kärlek, hat, förtröstan, hopplöshet och hopp. Allting kan ibland kännas helt upp och ner men det kommer alltid en ljusning en ljus punkt där man kan känna frid och harmoni inombords.

Att våga må bra inombords. Det är inte lätt men det är viktigt att du får må bra. Änglarna finns alltid vid din sida både i Glädje och i Sorg, Änglarnas ljus omfamnar dig och styrker dig på din livsväg. Livet är en gåta, men du får vara ljusbäraren Sprider Kärlek och livsglädje där du går.

De du möter kommer känna ditt inre ljus och Kärlek du har att ge. Att vara försonad med sig själv inger lugn och harmoni och andra människor kommer trivas i din närhet.

Livets susningar och ovissheter kan ge oro och omskakning i tillvaron, be då din skyddsängel och din själsliga Guide att vara där för dig och ge dig det lugn och styrka du behöver för att orka gå över tröskeln, vidare på din livets stig.

Livsvägen är inte käpprak den är krokig och snårig och ibland lätt att gå på men den välkomnar hinder för ett högre syfte och lärdom. Den väg du går på kommer lära dig den erfarenhet du besitter. Den erfarenhet är en guldgruva som du kan dela med dig av till andra om du så vill.

Får vägleda och visa godhet till andra, så krävs det att man själv vet vart man står i sin gudomliga livsväg. Vilsen i dig och då vilsen i allt.

Men att finna rätt stig vandra på. och oavsett om man gått 10 omvägar, så kommer man till slut finna den livets väg man är ämnad gå på.

Det finns alltid hopp ge Aldrig upp. När det är som mörkast så kommer det vända och bli ljusare, livet har en mening, och du är mening för andra.

Lär Lev Njut Kärlek Tårar skratt. Kärlekskraft inuti dig och du har funnit ditt inres rätta väg.